Bestellen & betalen

Zodra uw betaling is ontvangen, zal rookpan.nl uw bestelling verwerken. U ontvangt een orderbevestiging via e-mail Alle prijzen staan vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW(modelwijzigingen en typefouten) voorbehouden.

BTW
Al onze prijzen zijn inclusief 21 procent BTW

Bestellen
U plaatst bij ons een bestelling. Bij het afrekenen in onze webwinkel kiest u voor de betaalwijze iDEAL, vooruitbetaling of rembours. iDEAL werkt het snelst. Na het invullen van uw adresgegevens staat de betaalopdracht bij uw eigen bank klaar en na uw akkoord wordt het bedrag direct van uw betaalrekening afgeschreven. Wij verwerken dan meteen uw bestelling.

Betalen met iDEAL
In de webshop van rookpan.nl kunt u producten betalen via iDeal in de vertrouwde en veilige internetomgeving van uw eigen bank.

Beveiliging
Tijdens het bestellen en betalen op onze website maken wij gebruik van een beveiligde en gecodeerde SSL verbinding. Dit kunt u in uw browser zien aan de URL in de adresbalk, die begint met https.

Privacy
Uw gegevens zullen strikt vertrouwelijk behandeld worden en niet aan derden worden verstrekt. Het wordt alleen gebruikt voor de verzending van de door uw bestelde producten.

Terug

wij verzenden met:

en naar:veilig online betalen:
beveiligde en gecodeerde verbinding: