Verzenden & retouren

Leveringen
Rookpan zal zo spoedig mogelijk, na ontvangst van betaling overgaan tot levering. De bestelling zal binnen 2 werkdagen naar u worden toegezonden. U ontvangt een e-mail wanneer het product verstuurd is.

Verzendkosten
Alle artikelen worden via TNT post aan u verzonden. De verzendkosten voor Nederland bedragen € 6,75 en voor België € 14,75.

Algemene ruiltermijn
Indien u in het bezit bent van de originele factuur kunt u artikelen, die u via Rookpan.nl heeft gekocht, binnen 14 dagen na ontvangst ruilen. Indien gewenst ontvangt u uw geld terug. Het artikel dient wel (indien mogelijk) in de originele verpakking te zitten en in ongebruikte en verkoopbare staat te zijn.

Defecte producten
Wanneer u een kapot product heeft ontvangen, wordt deze door kosteloos omgeruild voor exact hetzelfde product, mits u de factuur nog heeft, de aankoop niet is gebruikt en (indien mogelijk) in de originele verpakking verkeert.

Producten retour sturen
Indien u artikelen retour wilt sturen, dient u van tevoren contact op te nemen met onze klantenservice via info @ rookpan.nl. Wij sturen u dan de benodigde informatie om het product retour te sturen. Onze klantenservice is ook telefonisch bereikbaar op tel. +31 (0)70 331 0736.

Stuur altijd uw artikelen retour via het postkantoor, dan ontvangt u een verzendbewijs en is het mogelijk om de retourzending na te zoeken. rookpan.nl neemt anders geen verantwoording op zich indien het pakket zoek is geraakt.

Let op: Wij kunnen uw retourzending alléén in behandeling nemen wanneer u eerst contact heeft opgenomen met de klantenservice.

Terug

wij verzenden met:

en naar:veilig online betalen:
beveiligde en gecodeerde verbinding: